Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Har du spørsmål om korona?

Les hvor du skal henvende deg, hvis du har symptomer på korona, eller har generelle spørsmål.

Klikk for stort bilde

Her kan du se åpningstidene for legekontoret og rådhuset i påska

Henvendelser og spørsmål om korona skal foregå slik:

 • Dersom du har lette luftveissymptomer, bør du være hjemme inntil en dag etter at du føler deg frisk. Du trenger ikke kontakte helsevesenet for testing. Dette er for å begrense ressurser og bruk av testing til fordel for alvorlig syke og sårbare grupper.
   
 • Hvis du får mer alvorlige symptomer, kan du ringe legekontoret vårt. De tilbyr også konsultasjoner via video. Hvis du ikke får tak i fastlegen, ring legevakt på 116117.
   
 • Sjekk om du finner svar på nettsidene til Folkehelseinstituttet eller på informasjonssidene til kommunen.
   
 • Finner du ikke svar på nettsidene nevnt ovenfor, kan du ringe den lokale korona-telefonen på 948 31 351. Nummeret er for helsemessige spørsmål, og er åpent klokken 08.30-15.30. Telefonen betjenes av helsepersonell.
   
 • Man kan også ringe den nasjonale informasjonstelefonen på telefon 815 55 01.
   
 • For andre spørsmål, ring servicetorget på telefon 72 51 00 00.

Forholdsregler

Vi gjør oppmerksom på at noen hjemmetjenester kan få redusert tilbud fremover. Som for eksempel praktisk bistand/hjemmehjelp. NB: Dette gjelder ikke helsemessige tilbud. Vi oppfordrer samtidig familie til brukerne om å  bidra, for eksempel med å handle og skaffe medisiner.

Når det gjelder besøk i hjemmene, så tar våre ansatte gode forholdsregler for å unngå å spre smitte. Dette er noe vi tar på høyeste alvor.

Tenk som om man er smittet

Vi oppfordrer alle til å innrette seg som om de er smittet. Det gjelder alle innbyggerne. Det er avgjørende at hver enkelt er bevisst på ansvaret sitt, når det gjelder å redusere spredning.

Mer informasjon

Sjekk som sagt ut informasjonssidene våre om korona-situasjonen.