Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Fosen Vind søker om endring i søknader

Frist for innspill er 30. august 2017.

Søknadene gjelder Harbakfjellet og Kvenndalsfjellet vindkraftverk. På Harbakfjellet ønskes ny plassering av transformatorstasjon. Samt justering av traseen for kraftledningen. I tillegg ønsker Fosen Vind å endre veien inn til området. På Kvenndalsfjellet søkes det om ny plassering av transformatorstasjonen.

Fosen Vind søker også om tillatelse til ekspropriasjon. For nødvendig grunn og rettigheter for å bygge og drive anleggene. Ekspropriasjon betyr at grunneiere må avstå eiendom med tvang. Det skjer gjerne i større offentlige prosjekter. Det søkes også om såkalt forhåndstiltredelse. Det betyr at grunn og atkomst kan tas i bruk før skjønn er avholdt.

Søknadene kan leses via lenkene nedenfor. Der finnes også skjema for å gi uttalelser. De kan også sendes som e-post til nve@nve. Eller som brev til NVE, Postboks 5091, Majorstuen, 0301 Oslo. Frist for innspill er som sagt 30. august.

Lenker

I denne lenken kan du lese søknaden for Harbakfjellet

I denne lenken kan du lese søknaden for Kvenndalsfjellet

Fant du det du lette etter?