Foreslår plan for justering av Liankrysset

Gi innspill til reguleringsplanen innen 12. mai.

Det faste planutvalget har 22. mars 2018 behandlet forslaget til detaljregulering. Utbedringene gjelder krysset mellom fylkesveier 723 og 6318 i Stoksund. I tillegg til områdene like ved. Plan-ID er 201706. Hensikten er å legge til rette for transport av turbinblader til Harbaksfjellet vindkraftverk.

Før andre gangs behandling skal det foreligge en plan for omlegging av kommunens ledningsnett som kan godkjennes.

Følgende presisering settes inn i bestemmelsenes punkt 9.1: Byggeplanen skal også omhandle hvordan offentlige ledninger skal legges om under anlegget.

Eventuelle merknader må være skriftlige. De må være hos kommunen innen 12.05.2018.

Innspill gis til Åfjord kommune, Øvre Årnes 7, 7170 Åfjord. Eller via e-post til postmottak@afjord.kommune.no.

Forslag til plan (PDF, 3 MB)

Sverre Fjellheim
Avdelingsingeniør, plan- og byggesak