Få SMS-varsling for stenging av Stoksundvegen

Arbeidet med fylkesvei 723 er godt i gang. Du kan få beskjed når veien stenges.

Det skal bygges ny vei fra Ryssdalen til Herfjorden. Man er nå i gang med å forberede selve anleggsarbeidet. I tillegg har man startet å rydde skog. Det vil gradvis bli økende aktivitet fram mot jul. Etablering av brakkerigg mellom de to tunnelene pågår. Det vil også bli veiomlegging på Ryssdalstoppen. Etter hvert vil det bli behov for å stenge veien.

- Vi har etablert en SMS-tjeneste der vi varlser når vi skal stenge veien. Alle stenginger på mer enn 15 minutter blir varslet med SMS. Stenginger på mindre enn 15 minutter blir ikke varslet. Det sier byggeleder Olaf Rovik i Statens vegvesen i en nyhetsmelding.

For å melde deg på tjenesten; send SMS med kodeord TM FV723STOKKSUND til 26112. Du mottar straks en bekreftelse på at du er påmeldt tjenesten.

Alle stenginger over 15 minutter blir også varslet til Vegtrafikksentralen (VTS). Har du spørsmål om avvikling av trafikk og fremkommelighet, kan du kontakte VTS på telefon 175.

Her kan du lese mer om veiprosjektet

ny fv 723 - Klikk for stort bilde