Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Bli med og hold Åfjord rent

Årets ryddekampanje av strender foregår fra 1. mai til 23. juni. Det er mulig å vinne 10 000 kroner.

"Hold Midt-Norge rent" er en årlig kampanje for å samle inn avfall. I Åfjord har Fosen Renovasjon det praktiske ansvaret for kampanjen. Ryddeaksjoner som registreres er med i konkurransen om å bli Årets strandrydder. Vinneren for Midt-Norge får 10 000 kroner. Vinneren lokalt på Fosen vinner 5 000 kroner. Alle som har meldt inn sin ryddeaksjon hos www.holdnorgerent.no er med i konkurransen.

Bakgrunn

Norske strender og havbunnen er full av sneiper, plastflasker, fiskeutstyr, engangsgriller, sprøytespisser, poser, tauverk, gamle dekk, flasker, bokser og glasskår.

Vi er en nasjon av mennesker som elsker å være ute. Og vi er heldige som bor i et land med mye spektakulær natur. Naturen skal vi behandle med respekt! Forsøpling er både stygt og utrivelig å se på. Natur er utvilsomt best uten søppel!

Vi håper du blir med oss på årets ryddeaksjon!

Slik gjør du det

  1. Registrer aksjonen din på holdnorgerent.no. På nettsiden finner du informasjon over hvilke strender som bør ryddes, og hvilke strender som allerede er ryddet.
     
  2. Gratis sekker henter du på følgende steder:
  • Servicetorget på Åfjord rådhus. I tillegg til servicetorgene i Bjugn, Ørland og Indre Fosen
  • Gjenvinningsstasjonene våre i Åfjord, Bjugn, Ørland og Rissa
  • Kontoret til Fosen Renovasjon IKS, kremmergården i Rissa
  • Best-stasjonen i Bjugn

3. Rydd området du har planlagt å rydde

4. Kontakt Fosen Renovasjon for å avtale hentested og tidspunkt for henting. Ring 73 85 85 90 eller send e-post til post@fosen.renovasjon.no.

Del bildene dine med oss: Hashtagg strandryddebildet ditt med holdmidtnorgerent og del på Instagram.

 

Fant du det du lette etter?