Åpner for besøk til helseinstitusjonene

Alle helseinstitusjoner i Åfjord er åpen for besøk fra pårørende. Det skal derimot gjøres etter avtale med institusjonen.

Praksisen for besøk kan variere, og avklares direkte med hver enkelt institusjon. Besøkene gjelder både sykeheimer, omsorgsboliger, bofellesskap (Vassneset). Kaffestua på helsesenteret er inntil videre stengt for besøk.

Kommunen er glad for at samfunnet åpnes gradvis, også lokalt. Vi understreker samtidig hvor viktig det er at alle er bevisste på smittevern. Det er og må være fokus på alle områder. Og vil selvsagt også ha stort fokus ved besøk på helseinstitusjonene.

Mer informasjon om korona ligger på temasidene våre. Trykk her for å komme til siden.