Koronaviruset: Informasjon og råd

13.11.20: Nærkontakt smittet av Covid-19

Kommuneoverlegen har fredag 13. november fått bekreftet at en person i kommunen har testet positivt for koronaviruset Covid-19.

Personen som nå har testet positivt satt allerede i karantene og er nærkontakt til forrige positive testsvar. Han er også arbeidsinnvandrer fra et land kategorisert som rødt.

Det er til sammen tre personer som nå sitter i isolasjon, dette i tråd med arbeidsgivers rutiner og gjeldende regler for arbeidsreisende. De følges opp av helsepersonell, og har milde symptomer.

Dette er totalt den åttende positive testen som er påvist i Åfjord kommune.

For øvrig er det så langt testet 1502 personer i kommunen, og det kan bare understrekes hvor viktig det er å begrense antall kontakter, holde avstand, være nøye med håndhygiene og bli hjemme hvis du føler deg syk.

Les mer om korona-situasjonen på korona-sidene våre.