Koronaviruset: Informasjon og råd

13.01.22: Åtte positive hurtigtester siden 4. januar

Et barn er i tillegg antatt smittet, uten at det er tatt test av barnet. Les mer om hvordan vi opplyser om smitte fremover.

Kommunen har begynt å oppdatere covid-smittetall cirka en gang i uka. Denne informasjonen finner man under fanen "Status for nylig påvist smitte i Åfjord" på korona-sidene våre. Vi vil fremover ikke skrive egne artikler på hjemmesiden for alle smittetilfellene. Oppdateringene vil ligge på korona-siden, i tillegg til at vi deler informasjonen på Facebook. Ved tilfeller der det er ekstra behov for informasjon, vil vi lage egne artikler på forsiden på hjemmesiden.

Sjekk hjemmesiden før du ringer

Vi minner om at korona-telefonen har endret åpningstid, til klokken 09.00-12.00 på hverdager. Telefonen får tidvis spørsmål som er besvart via hjemmesiden vår. Vi oppfordrer til at man sjekker korona-sidene, og temaene der, før man ringer korona-telefonen. Dette er typisk spørsmål som gjelder karantene, isolasjon, reise og nærkontakter. Sidene oppdateres kort tid etter nasjonale oppdateringer.

Det samme gjelder telefoner til legekontoret. Har man generelle spørsmål om korona, sjekk først hjemmesiden. På legesiden på hjemmesiden kan man også bestille legetime, resept eller e-konsultasjon. Vi oppfordrer alle til å benytte disse løsningene.