Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Næringsareal / Næringslokaler

Nedenfor finner du en oversikt over kommunale næringsareal.

Kleivan industriområde

Området ligger nordøst for sentrum, og er per i dag ikke opparbeidet verken arealmessig eller med infrastruktur (veier, vann, avløp, strøm med mer). Området er i sin helhet kommunalt.

Her finner du lenke til plantegning over området (JPG, 229 kB).


Monstad industriområde

Området ligger på Monstad. Kommunen disponerer et areal vest for eksisterende kai, på cirka 7.500 kvadratmeter (merket A1 i vedlegg). Dette området vil være båndlagt av Statkraft, dersom det blir vindkraftutbygging. I tillegg har vi arealer under opparbeiding. Arealene er ikke klargjort for utbygging, da store deler av arealene er sjøområder som må utfylles. Infrastruktur som veier, vann, avløp og strøm er heller ikke klargjort. Øvrige deler av industriområdet eies av private aktører. Det er planer om å detaljregulere deler av arealene på Monstad i løpet av 2016. Deler av arealene vil trolig benyttes av Norgeskjell. Store arealer vil eventuelt betnyttes av Statkraft til lager, så fremt det blir vindkraftutbygging.

Her finner du lenke til plantegning over området (JPG, 149 kB).

 
Kirkolmen industriområde i Stoksund/ Stokkøyområdet

Området er detaljregulert. Åfjord kommune har kun få arealer disponible på dette området. Det meste er eid av private aktører. Åfjord kommune sitter på et areal ved den gamle fergekaia til Stokkøya/ Linesøya. Dette arealet er ikke klargjort, og det er ingen umiddelbare planer om det.

Her finner du lenke til plantegning over området (PDF, 296 kB).

Kontakt

Lars Helge  Kolmannskog
Lars Helge Kolmannskog
Sektorsjef, Landbruk og tekniske tjenester
Per Johansen
Per Johansen
Rådmann
Vibeke Stjern
Vibeke Stjern
Ordfører
Hilde Haugdahl Humstad
Hilde Haugdahl Humstad
Avdelingleder Landbruk og tekniske tjenester
Rolf Øia
Daglig leder, Åfjord Utvikling
Fant du det du lette etter?
Login for redigering