Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Temasider

Ledige stillinger

Nedenfor ser du ledige stillinger i organisasjonen vår. Til høyre på siden finner du ledige stillinger hos NAV og Finn for hele Åfjord.

De fleste stillingene våre er utlyst i rekrutteringsløsningen Webcruiter:

Ledige stillinger i organisasjonen vår (Webcruiter)
 

Andre stillinger

Det er for øyeblikket ingen andre ledige stillinger.

 

Annen info

Intervju med Mia Johanne Stjern, lærling som helsefagarbeider (ny fane)

Slik velges sommerfugler til sommerjobb (ny fane)

 

Slik søker du i Webcruiter:

Hvis du allerede har en bruker, logger du inn for å søke på stillingen. Det gjør du ved å trykke "Søk på stillingen" i annonsen. Hvis du ikke har brukt Webcruiter tidligere, må du opprette en bruker før du kan søke. Det gjør du også ved å trykke på "Søk på stillingen". Skriv deretter inn e-post og opprett bruker.

NB: Det kan hende man har søkt via Webcruiter for lenge siden, men glemt at man hadde bruker. Får du opp e-post og passord, betyr det at du har en bruker i systemet. Husker du ikke brukeren, trykker du på "Har du glemt passordet". Så sjekker du dine aktuelle e-post-kontoer, for å finne e-posten du får tilsendt. Deretter kan du endre passord og logge inn. For andre tekniske problemer med innloggingen, kan du også sjekke Hjelp-knappen oppe til høyre på siden for innlogging. Får du ennå ikke løst problemet, kan du ringe Webcruiter sin support på telefon 22 30 11 52.

Mer informasjon om Åfjord

Les mer på afjord.no (ekstern lenke)