Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Koronaviruset: Informasjon og råd

Ledige stillinger

Nedenfor ser du ledige stillinger i organisasjonen vår. Til høyre på siden finner du ledige stillinger hos NAV og Finn for hele Åfjord.

De fleste stillingene våre er utlyst i rekrutteringsløsningen Webcruiter:

Ledige stillinger i organisasjonen vår (Webcruiter)

Andre stillinger

Vi har ingen andre utlysninger akkurat nå.

Slik søker du i Webcruiter:

Hvis du allerede har en bruker, logger du inn for å søke på stillingen. Det gjør du ved å trykke "Søk på stillingen" i annonsen. Hvis du ikke har brukt Webcruiter tidligere, må du opprette en bruker før du kan søke. Det gjør du også ved å trykke på "Søk på stillingen". Skriv deretter inn e-post og opprett bruker.

NB: Det kan hende man har søkt via Webcruiter for lenge siden, men glemt at man hadde bruker. Får du opp e-post og passord, betyr det at du har en bruker i systemet. Husker du ikke brukeren, trykker du på "Har du glemt passordet". Så sjekker du dine aktuelle e-post-kontoer, for å finne e-posten du får tilsendt. Deretter kan du endre passord og logge inn. For andre tekniske problemer med innloggingen, kan du også sjekke Hjelp-knappen oppe til høyre på siden for innlogging. Får du ennå ikke løst problemet, kan du ringe Webcruiter sin support på telefon 22 30 11 52.