Si din mening

Har du spørsmål om kommunereformen? Slik får du informasjon og kan gi innspill.

• Send brev til Åfjord kommune, Rådhuset, Øvre Årnes 7, 7170 Åfjord

Besøk gjerne vår Facebook-side. Der kan du komme med innspill eller spørsmål.

Snapchat

Kommunen er også på Snapchat, i samarbeid med Åfjord Ungdomsråd. Her ønsker vi dialog med ungdom. Innspill går via ungdomsrådet til de rette ansvarlige i kommunen eller blant politikerne.

Legg gjerne til og anvend Snapchat-kontoen: afjord.ungrad

Spørsmål vi får inn, er nyttige for å belyse tema folk er opptatt av. Vi vil forsøke så godt vi kan å besvare spørsmålene. Enten på hjemmesiden eller på Facebook.

Bli med!

En viktig del av sammenslåingen er god kommunikasjon med innbyggerne og andre. Etter hvert som prosessen går fremover, vil folk involveres på ulike måter. Ikke minst når vi sammen skal utvikle den nye kommunen.

Involvering så langt

Har du andre ønsker til hvordan du ønsker å involveres? Kom gjerne med forslag. Kommunen har så langt involvert innbyggerne på flere måter. Blant annet gjennom:

• To meningsmålinger via telefon
  • Fem folkemøter
  • Frokostmøter / egen informasjon til næringslivet
  • Tre informasjonsbrosjyrer. Sendt til alle husstander (den som har reservert seg mot reklame skal også få tilsendt offentlig informasjon. Hvorvidt det gjøres i hvert enkelt tilfelle avhenger av Posten).
  • Et eget opplegg for involvering av ungdom. Egne samlinger i regi Ungt Entreprenørskap. Dette er et samarbeid med Roan kommune. Samarbeid med ungdomsrådet / bruk av Snapchat.
  • Facebook / Snapchat
  • Hjemmesiden på Internett
  • Informasjon i Åfjordingen Informasjonsavis. Sendt til alle husstander.
  • Intern informasjon i den kommunale organisasjonen.

Vibeke Stjern
Ordfører