Koronaviruset: Informasjon og råd

17. mai i Åfjord kommune

Nasjonaldagen vil bli preget av begrensninger og lokale smitterverntiltak.Bilde av flagget til Norge. - Klikk for stort bilde

Åfjord kommune følger nasjonale retningslinjer, når det gjelder gjennomføring av arrangement:

Trykk her for å lese retningslinjene fra regjeringen

Åfjord kommune vil i år ikke arrangere noen offentlig feiring av 17. mai. Det legges derfor ikke opp til program og samling av mennesker, i regi kommunen eller en egen komité i sentrum.

Sendes på Internett

Kommunen vil derimot, som i fjor, markere dagen digitalt, med en egen sending. Den vil tas opp på forhånd, og legges ut på Internett.

Sendingen starter klokken 10.00 på mandag. Lenke til sendingen legges ut på forsiden her på hjemmesiden. Den vil også lenkes via Facebook-siden vår. Man kan også se opptaket i ettertid.

Lokale mindre arrangement

Hvis noen planlegger lokale arrangement på 17. mai, i henhold til de nasjonale retningslinjene, skal man søke kommunen på forhånd. Det skal vises til en detaljert plan for gjennomføring. Send søknad via denne lenken (skjemaet ligger under "Korona", og heter Arrangement).

Jan Ove Berdahl
Sektorsjef, Kultur, idrett og frivillighet