Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Koronaviruset: Informasjon og råd

Kampanjefelt
Publisert 04.05.2021
Bilde av flagget til Norge.

Nasjonaldagen vil bli preget av begrensninger og lokale smitterverntiltak.

Publisert 21.04.2021

Har du vært på butikken på Åmyra fredag 16. april, cirka klokken 17.00? Da bør du være oppmerksom på symptomer på Covid-19. Vi oppfordrer alle til å ha en lav terskel for å teste seg. Personen som er påvist smittet var i Åfjord på besøk utenfra, og skal ha brukt munnbind. Vedkommende ble påvist smittet i etterkant av besøket.

OPPDATERT: Teksten på hjemmesiden er nå oppdatert på engelsk og arabisk, på deres korona-sider øverst på hjemmesidene. Vi vil snart oppdatere på polsk og tigrinja. Spre budskapet om infoen, til dem du kjenner som snakker dårlig norsk.

Har du flere spørsmål, les gjerne på korona-sidene våre

Publisert 22.01.2021
målet er at alle innbyggerne skal vaksinere seg mot Covid-19.

For other languages, see below.

Kommunen vil kontakte hver enkelt innbygger over 18 år, for å avtale tid og sted for vaksinering, eller gi mer informasjon. Det gjøres via telefon. Når du blir vaksinert og hvor lenge du må vente avhenger av tilgangen på vaksiner, noe som kan gi lang ventetid. I tillegg til hvilken aldersgruppe du tilhører, om du jobber i en utsatt yrkesgruppe, og om du har underliggende sykdommer. Vent derfor på at kommunen tar kontakt med deg.

 

Publisert 17.03.2020
mobil som holdes

Les hvor du skal henvende deg, hvis du har symptomer på korona, eller har generelle spørsmål.