Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Viltbørs

Her finner du elg- og hjortebørsen. NB: Utvikleren har tidligere fjernet noen "bugs" i appen. Hvis man ønsker å legge inn antall spir med Android-telefon, må man laste ned appen på nytt. Se under "App" nedenfor. Det går fint å legge inn antall spir med iPhone. Når man laster ned appen på nytt, vil også kvotene på hjort fjernes. På dagens utgave ligger kvotene på hjort som "0". Vi har fjernet kvotene på hjort fordi det er vanskelig å holde oversikten korrekt.

NB: Du kan velge mellom Alle, Elg eller Hjort øverst på siden. Når du åpner viltbørsen ser du oversikt over både felte elg og hjort (Alle).

Viltbørsen oppdateres automatisk når det legges inn dyr. Enda mer detaljert oversikt får du via appen på mobil.

App

Viltbørsen finner du også som app på mobiltelefoner. Lenke til manual ligger nedenfor. Viltbørsen vil publiseres via både appen og på hjemmesiden. Appen ligger ute til nedlasting på Google Play og App Store.

Den digitale viltbørsen med app er et pilot-prosjekt. Børsen ble lansert høsten 2017. Målet er å spare ressurser i publisering av viltbørsen. I tillegg til å gjøre den mer tilgjengelig. Appen er utviklet i samarbeid med blant andre Åfjord utmarksråd.

Her finner du brukermanual for viltbørsen som app

Kontakt

Vemund Stjern
Vemund Stjern
Rådgiver, Landbruk og tekniske tjenester
72 53 23 47
Fant du det du lette etter?