Temasider

Å! Badet / Basseng

Bassenget åpnet 11. juli 2022, i nybygget Å! i Åfjord sentrum.

Åpningstider

Sommeren 2022 er Å! Badet åpent hver dag klokken 12.00-18.00. Planen er etter hvert å ha åpent både morgen, dag og kveld. Men endelige åpningstider vil avhenge av bemanning og sesong. Vi vil informere nærmere om høstens åpningstider etter sommerferien.

Priser

NB: Det er gratis bading ut 2022 for barn og ungdom 0-18 år, som har bostedadresse i Åfjord.

Priser Å! Badet
Tilbud Enkeltbillett Halvårskort Årskort
Voksen 100,- 1 650,- 2 875,-
Barn/Student/Honnør* 80,- 950,- 1 600,-
Morgensvømming** 70,-
Ikke-badende*** 35,-

*Gratis for barn og ungdom opp til 18 år, med bostedadresse i Åfjord (ut 2022).

Det er også gratis for ledsagere (som har fått tildelt ledsagerbevis).

**Morgensvømming starter opp etter skolestart 2022.

***Med ikke-badende menes f. eks. foresatte som er med barn, men ikke bader selv.

NB: Barn under 10 år, eller ikke svømmedyktige, skal være i følge med badende voksne over 18 år.

Leie av svømmehall:

Treningsbasseng: 500,- per time
Terapibad: 500,- per time
Begge bad: 750,- per time

Prisene er ikke inkludert badevert. Dette er en tjeneste som kan kjøpes i tillegg.

Sesongleie til faste tider (pris er for 1 time per besøk. Ønsker man 2 timer per besøk, dobles prisen):

Treningsbasseng: 2 700,- per sesong (følger skoleåret)
Terapibad: 2 700,- per sesong
Begge bad: 4 050,- per sesong

Familierabatt: Ved minimum 1 voksen og 1 barn/ungdom/baby gis det kr. 15,- i rabatt per person.

Adresse

Å! ligger i Øvre Årnes 1. Man kan parkere på grusplassen ved brakkene på baksiden av bygget, eller ved Åset skole.

Om tilbudet

Navnet på tilbudet er Å! Badet, og består av basseng, badstuer, terapibad med mer.

Å! Badet er også på Facebook.

Resten av Å! vil åpne til høsten. Da vil hele bygget få egne nettsider, noe som også inkluderer Å! Badet.

Rådhuset som bygges vegg i vegg skal etter planen være ferdig sommeren 2023.

Christiane Berdahl
Bademester