Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Vårkonsert med Stephen Brandt-Hansen og Trond Hustad

tirsdag 23. mai 2017, 19:30 - 21:30

Informasjon

Billetter koster 360 kroner. De kan kjøpes ved inngangen eller i servicetorget på rådhuset. Billetter fås også på https://pay.ebillett.no/eb_show.php?p_id=1053
 
Konserten er en hyllest til den gode melodi.  Stephen Brandt -Hansen klinger i storslagen og vakker samklang med Trond Hustad på piano . De tolker med ydmykhet, overskudd og glimt i øyet alt fra popklassikere av Bowie til vårtoner av Sommerro, Løvland,  Bremnes, Piaf, highlights fra musicaler og italienske overskuddstoner av Puccini.
 
Stephen Brandt-Hansen er en av Norges aller fremste tenorer, velkjent fra en rekke store musikal- og operaroller og konserter i inn og utland gjennom 17 år. Han er utdannet ved Teater- och operahögskolan i Göteborg.  Som en av fire mannlige finalister i BBCs radiokonkurranse ”Musical voice of the year”  har han deltatt i en serie konserter i England, Japan og Estland for ”Really Useful Group” (Andrew Lloyd Webber). 
Han debuterte på Trøndelag Teater som Jesus i Jesus Christ Superstar. Rollen som Jesus har han også spilt i Sverige, England, Tyskland, Finland og Estland. Til sammen 776 ganger, som visstnok er verdensrekord. Han har spilt Enjolas og Jean Valjean i Les Miserables, Johannes i An-Magrit, Nils Lycke i Olav Engelbrektsson på Steinvikholmen, Kristiansundskongen i Donna Bacalao, General de La Barre i Elden, Røros. Og nylig spilte han hovedrollen i tidenes største oppsetting av Phantom of the Opera i Estland. 
Brandt-Hansen har gjort flere egne cabaretforestillinger  ( bl.a. The sound of musicals og Franska hjärtan ) med stor suksess på en rekke teaterscener i Norge, Sverige, Estland og Danmark .  Han har også i flere år hatt egne julekonserter rundt om i landet.
 
Trond Hustad har klassisk klaverutdannelse fra  musikkkonservatoriet ved NTNU. Han har i mer enn 25 år arbeidet som frilansmusiker, arrangør og komponist. 
Han har i mange år vært en av Stephen Brandt Hansen faste musikalske samarbeidspartnere.    Trond har også jobbet med To tenorer og en té, Cantus, Tre Små Kinesere, Åshild Mundal, Mari Haugen Smistad og Travellin’ Strawberries. Han har også turnert i inn- og utland med rockebandet Stage Dolls. Hustad har også lang erfaring med teater og har gjort flere produksjoner på Trøndelag Teater. (bla. Bør Børson, Les Miserables, Spelmann på taket.) og har hatt et langt engasjement med spelet Lady Arbuthnot –Fruen på Elverhøy (Sunndalsøra.)
 

Sted

Åfjord kirke
 

Nettside: http://

Kontakt


 

Nettside: http://

Legg til hendelsen i din kalender

Filter

Søk

Fant du det du lette etter?